fbpx

K&K ALLEE J-TSOON'IL

K&k ALLEE TAOTLUS
KIRBUTURGU TAOTLUS

Meie Kunsti ja Käsitöö Allee on südamlik ja külalislahke turg, kus andekad inimesed saavad esitleda oma loomingut.

Kas otsid midagi unikaalset endale või lähedasele? Kas tahad leida midagi, mis tõeliselt silma paistab? Siis on meie Kunsti ja Käsitöö Allee just õige koht!

See armas festivalitraditsioon pakub säravat valikut käsitöötooteid ja fännide kunsti, tutvustades andekate müüjate loovust. Nende toodete soetamine annab sulle kodus ühe ainulaadse loomingutüki ja toetab väikeseid ettevõtteid, võimaldades neil jätkata oma hämmastava töö tegemist. Lai valik annab tõeliselt midagi igale maitsele. See on südamlik ja külalislahke koht, täis loovust ja käsitööd, mis ootavad avastamist.

Ära unusta külastada ka meie kirbuturgu! See on ideaalne koht, kus saad anda uue elu oma vanadele asjadele, olgu need siis manga, cosplay-kostüümid, figuriinid või muud geek'ide tooted.

Kirbuturul leiad esemeid, mis on seotud anime, K-pop'i, mängude, koomiksite ja muu sarnasega. Elusta uuesti oma lapsepõlve mälestusi, avastades esemeid, mis toovad tagasi toredad nostalgilised hetked! Tule meile külla ja leia see ideaalne ese, mis puudutab sinu südant, ning lisa see oma kollektsiooni!

EARLY BIRD TICKETS>

Piletilevi Logo

Piletilevi Logo

This will close in 0 seconds

EARLY BIRD TICKETS

 

Piletilevi Logo

Piletilevi Logo

 

This will close in 0 seconds

etET